Steady State (Steddie Steet) is een band uit Midden Limburg met als motto "Back to the Sixties".
De bandleden vertolken muziek uit de zestiger jaren en doen dit op authentieke wijze, dus echt zoals het in die tijd beluisterd werd.
Ze zijn graag geziene gasten op dansavonden, feesten en festivals, waar terug wordt gegaan in de tijd en muziek uit de zestiger jaren op het programma staat.
Steady State werd geformeerd op 2 juli 1986 door 4 muzikanten, die elkaar al kenden uit begin jaren zestig en destijds zelf actief waren in verschillende bands.

Het eerste optreden vond plaats in Roermond t.g.v. het 25 jarig bestaan van S’61 (voorloper van Poppodium De Azijnfabriek en de huidige “ECI Cultuurfabriek”) en wel op 6 september 1986.
Het repertoire is ‘Een duik in het hit verleden van de Sixties’.
Vanwege de grote variatie in dat repertoire (vaak meerstemmig gezongen) krijgen de bandleden vaak complimentjes tijdens optredens.
Zelfs instrumentale gitaarhits worden niet geschuwd en dus vertolkt.

Meestal brengt Steady State een avondvullend programma tijdens haar optredens op dansavonden en party’s.
Maar ook op festivals en thema-avonden worden optredens perfect verzorgd, d.w.z. een of meerdere sets in samenwerking met eventueel andere artiesten.

Zo heeft Steady State gespeeld met o.a.: Peter Tetteroo, René Shuman, George Baker, Jacques Herb, Tony Willé en Armand en met groepen als: The Crazy Rockers, Renée and the Alligators, de Maskers en Willy and his Giants, en uit het buitenland o.a.: Middle Of The Road, The Rubettes, The Fortunes, Dave Dee en The Hollies.


Voor meer informatie of boekingen mail naar info@steady-state.nl of bel 0475-503207
Het muzikale vuur in Steady State is zeker nog niet gedoofd !
De tegenwoordige bezetting bestaat uit:


John Cremer: slaggitaar en zangHub Verdonschot: basgitaar en zangHans Sieben: toetsen en zangHenk Schoenmakers: sologitaar en zangPeter Beeren: drums
Biografie
facebook facebook